EN DAG TILL

Någon idiot kommenterade att jag borde skriva dagbok istället för blogg eftersom den är så jävla ointressant.
Sluta läs? 
Varning - Här kommer ännu ett dagboks-passande inlägg.
(vilket betyder att du inte ska läsa detta om du är helt totalt jävla ointresserad av mina innersta, personliga, töntiga tankar som jag egentligen borde hålla helt för mig själv, eller anteckna i min dagbok, eftersom ingen annan egentligen bryr sig)

Bara en dag till, sen är jag ledig och får komma hem och lägga mig hos Oliver. Har en ganska fullbokad vecka med flera "viktiga" saker varje dag som ska göras. Så det är inte bara mina veckodagar på chemat som är ifyllda utan även timmarna. Skit.
Så jag och Oliver har bestämt oss för att ta lördag helt för oss själva med avstängda mobiler. Ska inte låta honom gå upp ur sängen en sekund! Jo, kanske när det är dags att flytta sängen mellan sovrummet till vardagsrummet.
Det är lite skumt det här med kärlek har jag kommit fram till. Det gör ont och är jobbigt! Speciellt när man inte får träffas på flera dagar.
Jag går och har ständigt ont i magen, oavsett om han är med eller inte. Jag är orolig för allt och tror att jag kommer bli lämnad hela tiden. Jag är varm i kroppen. Har bytt ut min kassa koncentrationsförmåga mot något fånigt som dagdrömning. Promenerar fram och tillbaka från jobbet bara för att få mer tid att bara tänka på honom. Jag sover med hans tröja. Undrar jämt vad han tänker på och blir orolig om han gör en tänkar-grimas jag inte känner igen. Låter bli att skicka 200 av 205 skriva sms varje dag. Blir gråtfärdig när han gör någonting sött. (ehm...Sött på ett maskulint sätt?...)
Är detta fjolligt nog eller ska jag fortsätta?
Det jag egentligen ville komma fram till är att jag aldrig har varit sånhär innan någonsin. Och min kropp klarar inte riktigt av det. Jag blir gasig.
Aja, detta var det sjukaste jag har delat med mig av.
Jag ber så mycket om ursäkt. Detta ska inte hända igen.

RAW

Sitter på jobbet och har varit vaken sedan halv fem i morse. Har spenderat min morgon med att kolla på Raw.
Ibland är det så roligt att jag skrattar så jag inte kan andas. Ibland är de så dåligt att jag stänger av för att det är så jävla pinsamt och jobbigt att kolla på...

VECKA 4

Det har varit en väldigt lugn och härlig vecka. Tänk att det redan har gått åtta dagar sedan jag och Oliver gifte oss.. Tiden går så fort ibland att jag får ont i magen!
En liten enkel sammanfattning av veckan som har varit:



Vem tror ni dricker från världens bästa mugg?







Oliver satt sönder Johannas soffa. Vi hjälpte henne att hämta en ny någon dag senare.
Jag har träffat min underbara Johan och några andra vänner jag inte sett på länge. Vi har framkallat bröllopsbilderna så vi kan fixa ordning fotoalbummet snart!
Vi har lekt i massa affärer, storhandlat massa god mat. Köpt garderob på Ikea och byggt ihop den.
Fick massa snus av Oliver i bröllopspresent. Han vet ju precis hur man gör mig glad:)
En del långa promenader har det blivit. Dels till stallet där han fick hälsa på hästarna och min kossa.
Det har varit spelkväll hos mina föräldrar med vin och smörgåstårta. Oliver har fått sminka mig och det såg förjävligt ut. Lagat goda middagar sent på natten. Lekt krig i trappuppgångar.
Haft halv 8 hos mig där David kom förbi. Och vi har hälsat på lite syskon.
Sen har vi förstås jobbat också. Och Oliver har varit lite sjuk.
Jag har haft sån tur som har varit runt folk som är sjuka och har klarat mig utan att få skiten själv!


GALDHÖPIGGEN 2010

År 2010 var jag och besteg nordens högsta berg, Galdhöpiggen. Berget är 2469 möh.
Jag minns inte riktigt hur lång tid det tog att komma upp men det var fan längre än jag trodde. Upp kom jag iallefall!
Ner var lite jobbigare eftersom jag var så trött i benen. Trampade snett och vrickade foten när det var halva vägen kvar så det tog nog lika lång tid att komma ner för mig. Men jag ger fan aldrig upp när jag har bestämt mig för något. Så trots min vrickade fot glaciärvandrade jag dagen efter.


Fick inga bra bilder alls. Det snöade och var dimmigt på toppen så vi hade ingen utsikt alls. Lite tråkigt men det var ju inte därför jag gjorde det. Dimmväggen bakom mig, det gick tydligen rätt ner där. Lite obehagligt.. Man såg inte ett skit.
På nervägen visade det sig att en man som vi såg där uppe hade försvunnit. Minns att han var jävligt förvirrad och lättklädd men tänkte inte så mycket på det. Hans sällskap väntade på honom en bit nedanför och en från vårat sällskap gick upp igen för att hjälpa till att hitta honon. Våran kom tillbaka ensam och vi fortsatte att röra oss neråt. Om de hittade honom vet vi inte. Men det hoppas jag. Morgonen efter, när det var finare väder var det hellikoptrar vid berget, men det behövde ju inte vara därför. Hoppas det gick bra.
.
På översta bilden står jag på toppen. Det var ju mycket lättare att åka ner! Fanns några ställen där jag kunde passa på att göra det.


IKEA

Igår kväll åkte jag och Oliver till Ikea och köpte en garderob till mig. Så det fick bli en med tre skjutdörrar så jag får plats att förvara mina saker här nu. Köpte även till massa hyllpan, korgar och galgar!
Nu ska jag och Oliver in till stan och köpa biljetter till någon teater och så ska vi möta min kompis Morten som jag inte har träffat på ganska länge:)

FRU ÅSA

Det är jag det! Fru Åsa. Haha, det låter så konstigt...
Jag och Oliver gifte oss i Lördags! Vi bestämde oss för att hålla det hemligt och det är först nu efteråt som de flesta har fått reda på det. Inte för att det var hemligt så, utan för att vi ville ha det väldigt litet.
Allting blev helt perfekt! Förberedelserna, vigseln och allt som hände efter det. Mycket, mycket bättre än mina förväntningar:)

2012-01-21 Borglig vigsel i Göteborgs stadshus
.
På kvällen skulle vi åka till ett litet mysigt hotel som jag trodde att Oliver hade bokat in oss på eftersom det var planen. Istället hade Oliver ordnat något helt annat som en överraskning till mig!



12te våningen. Älskade utsikten! Helt underbart. Har aldrig varit med om något mysigare än detta. Att vakna upp med att världens underbaraste håller om mig samtidigt som jag har denna utsikten! Och att veta att han har fixat detta för min skull...
Jag har världens mest underbara och romantiska man.
Mmmhm, Oliver är min man! Jag måste vänja mig vid att säga det. Det låter så sjukt, men jag älskar det:P


MIN LISTA

Hade tänkt att starta två nya kategorier! Åsas lista och avklarat.
Det är nämnligen såhär att jag har en väldigt lång lista på saker som jag vill göra och listan växer hela tiden när jag får nya ideér!
Tanken är väl att jag lägger upp idén jag får och kanske hur jag tänkte genomföra den etc, på Åsas lista. När jag har gjort det jag skulle göra så hamnar det på Avklarat!
Mycket av listan har jag redan bockat av och det är väldigt blandade saker. Det jag har gjort än så länge är t.ex. Hoppat fallskärm och bestigit nordens högsta berg. Men det är även saker som att äta en snigel i Frankrike eller sälja smör i Norge liksom... Eller kanske se någonting ointressant. Men det är som sagt min lista och allt jag gör är såklart inte lika intressant för många andra...
Att ta studenten stod med på min lista och det är ju så ointressant det kan bli. Men jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva det eftersom jag hoppade av gymnasiet så många gånger. Tillsist blev det en utmaning för mig!
Så som sagt. Det är väldigt blandat!

PIERCAT NÄSAN

Ännu en perfekt helg! Det gillar jag:)
Det var halv åtta hos David i Lördags. Efter det drog vi hem till Oliver och piercade oss i näsan! (kolla bilden under)
I går var vi hemma hos Sofia och Jim och hämtade Hugo. Det var så mysigt att åka hem och jag ville inte att tiden skulle ta slut så vi körde under 30km/h hela vägen hem! Fy va mysigt det var!

I söndags var vi på Ikea igen och testade soffa och säng. Vi låg i ett färdigt rum i en säng kanske i 2 timmar.
Vi gosade, sov lite, Oliver läste ur en bok för mig och sen låg vi bara där och pratade. Åt frukost också.
Ikea är perfekt för en mys-söndag!


LYCKLIG OCH JÄVLIGT TRÖTT

Jag hade som sagt svårt att tänka mig att gårdagen kunde sluta illa. Jag hade så rätt! Det var en av de finaste dagarna någonsin!
Och jag hade ett jätte mysigt samtal innan jag somnade... Så sött var det <3
Idag fick jag gå upp halv fem nu på morgonen. Jag är så trött att jag mår illa och vill hem och sova.
Slutar om två timmar och då kan jag gå och lägga mig och sova tills Oliver kommer och hämtar mig.
Jag har sett fram emot denna lördagen! Det är så mycket roligt som kommer hända idag men jag kan inte avslöja vissa saker än... Vi har nog en del att göra iallefall:P
Och ikväll blir det Halv åtta hos David!

Åh, jag kan knappt minnas när jag har varit så här glad senast...
Allting känns så enkelt, glatt och perfekt. Jag mår bara bra!
Jag tror vi har en lycklig Åsa här! <3


FREDAG DEN TRETTONDE

Morgonen har börjat jävligt bra så jag har svårt att tänka mig hur det kan gå illa idag...
Jag känner mig lycklig! Gick upp vid 4 i morse på jobbet och startade dagen med en kebabrulle, coca-cola och snus som Oliver var och lämnade till mig igår. Och så tog han med sig min favoritkille så jag fick krama om honom också på hans födelsedag <3

Nu ska jag jobba klart och bege mig hemåt. Puss!


IBLAND VET MAN BARA


HUGO

Lilla Hugo!
Oliver jobbar någonstans långt bort och jag jobbar natt nu, så min syster och hennes kille sitter kaninvakt. Dom är så söta och gav honom ett eget litet rum:)

Jag är aldrig orolig över saker men jag har fastnat så mycket för Hugo att jag måste kolla till honom hela tiden när jag är med honom. Haha, jag är orolig jämt! Får krama honom igen på Lördag...
Men här är våran lilla kanin iallefall. Bara 7 veckor gammal:)

HALV ÅTTA HOS OLIVER


Maten var underbar!

BÄSTA HELGEN

Min underbara helg med Oliver

Torsdag
Oliver hämtade mig. Först städade jag hans lägenhet som jag hade lovat och han var så söt som hade sparat en kastrull med mögel till mig bara för det.. Efter det drog vi till Lassasino och till Rockbaren.
På vägen hem träffar vi en skön kille som skulle åt samma håll och inga spårvagnar gick. Vi kom så bra överens att vi bjöd över honom på middag dagen efter!
.
Fredag
Jag och Oliver handlar lite mat.
Vi åker och köper en söt liten kanin som Oliver döper till Hugo <3
Vi åker runt i lite affärer och köper mer onödiga saker och sen åker vi hem till Oliver.
Testade sängar på Ikea. Eller, ja.. En säng, och väldigt länge. Jag somnade nästan:P
Jag leker med Hugo och Oliver lagar mat.
Vi körde Halv 8 hos mig, som Tv-programmet. Fy va gott det blev och det var jävligt kul att han vi träffade dagen innan kom dit! Spelade spel, åt god mat, drack några drinkar, vin och öl.
Natten slutar så mysigt <3
.
Lördag
En ganska lugn dag. Bara mys och promenader! Åkte hem till mig och skulle få med min bror ut men det gick inte så bra.
Istället bjöd Oliver mig på resturang<3
Sen blev det film och myskväll!
.
Så jag har haft en helt perfekt helg och det känns så tråkigt att den är över. Får fortsätta nästa helg istället:P

Nu ska jag upp och gosa lite med Hugo innan jag går och lägger mig <3

3 JANUARI


DÅLIG START

Detta året började jävligt dåligt. Sticker hem efter 12 slaget för att jag skulle upp tidigt dagen efter för att jobba.
På parkeringen utanför mitt hus får jag världens utskällning, vilket jag förtjänar.
Jobbar, trött som ett as i samma kläder jag hade dagen innan. Och efter det har allting bara fortsatt neråt.
Jag har ganska höga förväntninga av detta året eftersom jorden skulle kunna gå under i December som vissa säger. Därför håller jag nu på att fylla mitt schema med galenheter så att det skulle kunna räcka för en livstid.
Så allting jag vill göra i mitt liv har jag nu ett år på mig att styka från min lista!
Tack Oliver för att du hjälper mig med det;)
.
Annars måste jag säga att nyår var trevlig! Firade det först med middag hemma hos min syster och hennes pojkvän i deras nya lägenhet. Hus? Radhus. Jag och min bror kom dit, åt middag och gjorde ordning oss för kvällen där.
Sedan kom gästerna och partyt satte igång! 

Min syster och hennes kille
.
Jag har några nyårslöften också såklart!
Tillsammans med Oliver har jag lovat att hitta på minst en sjuk sak varje månad. Och till nästa vinter ska vi ha stickat en varsin tröja till varandra.
Mitt nyårslöfte med min syster är att tåla kyla (?)
Mitt nyårslöfte till mig själv är att jag ska börja komma i form och börja bli lite nyttig igen.
.
Gott nytt år!