DRÖMMAR

Jag hatar ångesten jag kan få när jag vaknar och jag tror att det jag har drömt har hänt på riktigt. Fy!
Värsta gången var för kanske ett och ett halvt år sedan när jag drömde att jag hade aids. När jag vaknade upp bredvid min dåvarande kille så var det som att drömmen fortsatte och jag var helt övertygad om att jag hade fått det beskedet. Jag var helt förstörd!
Så jag låg där och mådde dåligt samtidigt som jag funderade på hur jag skulle berätta det för honom.
Jag tänkte precis väcka honom när jag insåg att det bara hade vart en dröm.
I natt var det ungefär likadant, och jag skulle precis ringa Oliver när jag förstod att jag bara hade drömt. Jag kan tänka mig hur förvånad han hade blivit om jag skulle ringt honom där.
En nyvaken, mumlande Åsa klockan 4 på morgonen som berättar att hon vart otrogen på jobbet:p (jag jobbar ensam på natten) 
Nästan att jag hade velat veta vad han hade reagerat mest på. Att jag berättar att jag har varit otrogen eller att jag väcker honom så tidigt:p
Eh, jag tror han är ganska van nu vid att jag får för mig konstiga saker när jag är nyvaken...


Ser fram emot dagen. Oliver kommer och hämtar mig från jobbet om ungefär en timma. Tänkte att vi drar hem till Johanna och gosar ner oss brevid henne i hennes stora säng:p
Runt två i eftermiddag kommer fler av mina favoriter dit. Underbart!


KOMPLETTA BARN?

Min bror - Ska du skaffa barn med Oliver?
Jag - Mm, nån gång i framtiden...
Min bror - Åsa, du har ganska bra gener. Du är söt och har bra ämnesomsättning och grejer. Du behöver någon som kompletterar dina svagheter för att du ska få fullständiga barn!
Jag - ?
Min bror - Du behöver någon som är smart.
Jag - ....

Jag älskar min bror. Han är söt.
Och jag fick försöka övertyga honom om att Oliver faktiskt är smart.. Hoppas han gick på det! Haha

TÅLA KYLA

Förlåt Sofia, men mitt nyårslöfte som jag hade med dig har gått åt rena helvetet...
Jag och min syster hade ett gemensamt nyårslöfe - att tåla kyla.
Det är helt värdelöst och vi har haft det varje år sedan en pinsam nyår vi spenderade i en jacutzzi... Något jag inte tänker ta upp här. Försöker förtränga det...
Jag har aldrig haft några problem med vintrarna innan. Jag älskar vintern och kylan! Har promenarat en mil i femton minus utan att tycka att det har varit det minsta jobbigt. Har för helvete sovit i tält i minusgrader i fuktiga kläder. Då trodde jag iof att jag skulle dö, men jag kunde somna om och jag överlevde. Men i år!
Jag har varit kall ända in till benmärgen sedan vi skakade hand om nyårslöftet.
Har börjat tröttna rejält.

Vad jag förösker komma fram till är nog att jag saknar sommaren.
Jag har aldrig saknat sommaren på detta sättet innan. Har aldrig uppskattat det.
Krypjävlar överallt. Antingen är det för varmt eller så är det för kallt. Alltid samma mat. Sill och potatis. Spindlar i sovrummet. Spindlar överallt! För mycket regn. Åska. Nyckelpigor och fjärilar. Myggbett, svett och surranden runt huvudet när man ska föröka sova i de klibbiga lakanen i det för varma rummet tillsammans med spindlarna. NEJ! Jag kan inte slappna av!
Höst ska det vara. Lagom varmt och jag njuter av att se insekterna ligga halvdöda på asfalten. Man ser liksom hur de tar i med sina sista krafter att föröka komma där i från. Det är då man trampar på dom.
Jag älskar hösten. Det är den jag saknar!

RAW COMEDY CLUB

Träffade en vän i Torsdags som jag inte har sett på år! Det var jätte kul att se henne och jag tyckte att vi hade trevligt!
Vad mycket man har att prata om när man inte setts på så länge. När vi tagit upp allt som hänt under en fjärdedel av våra liv så blev klockan mycket och Oliver skulle plocka upp mig.
Det är kul när man går mitt i stan och det helt plötsligt hoppar fram okända människor som börjar fråga saker jag aldrig har koll på eller ska sälja på mig massa skit. Denna gången var det lite bättre!
Om jag och min kompis drog ett skämt var i kameran skulle vi få en varsin biljett till Raw comedy club som skulle visas två timmar senare på nån jävla teater vid Avenyn. Eftersom min vän är bäst ställde hon upp och gav sin biljett till mig så jag och Oliver kunde sticka och se detta efter att vi vart och lämnat av henne hemma.
Ah, hon är underbar. Och min och Olivers kväll blev underbar!

Idag har jag och Oliver haft en dag för oss själva med avstängda mobiler. Vi har promenerat i timmar ute i kylan och fotograferat. Vi avsutade precis kvällen med en god kycklingsallad, lite godis och film.
Mm, Han är nog bäst. Strax efter mig.